Электронная библиотека » Андрій Курков » скачать книгу Бікфордів світ

Книга: Бікфордів світ -

  • Добавлена в библиотеку: 12 декабря 2014, 11:48
обложка книги Бікфордів світ автора Андрій Курков


Автор книги: Андрій Курков


Жанр: Современная русская литература, Современная проза


Возрастные ограничения: 16+
Язык: украинский
Язык оригинала: русский
Переводчик(и): В. С. Бойко
Издательство: Фоліо
Город издания: Харків
Год издания: 2013
ISBN: 978-966-03-6504-9 Размер: 407 Кб

сообщить о неприемлемом содержимом

Описание книги

Андрій Курков (нар. 1961 p.) – журналіст, письменник, сценарист, автор понад двох десятків книжок. Його твори перекладено англійською, німецькою, французькою, іспанською, голландською, турецькою та іншими мовами. Курков – один із найпопулярніших авторів пострадянського простору, чиї книжки потрапили в топ-десятку європейських бестселерів. Недарма його визнано в Європі сучасним російськомовним письменником № 1.

«Бікфордів світ» – це дуже серйозна та дуже сумна казка, сюжет якої складно переказати. Головні її теми – пам'ять і страх. Пам'ять про дитинство, розчарування у реальному світі, побоювання будь-яких змін, відсутність бажань, комплекс провини і безсилля перед життям. Роман жорсткий, абсурдний, проте цілком логічний. Ми всі прив'язані до бікфордового шнура в цьому вибуховому світі й тягнемо його за собою все життя.

Последнее впечатление о книге
  • Virna_Grinderam:
  • 30-03-2016, 15:11

Побачивши цю книгу на полиці бібліотеки - вхопила і не випускала з рук. Адже автор - лауреат і переможець "Коронації слова", враження складались неймовірні, очікування були надзвичайні.

Ещё




Правообладателям!

Данное произведение размещено по согласованию с ООО "ЛитРес" (20% исходного текста). Если размещение книги нарушает чьи-либо права, то сообщите об этом.

Читателям!

Оплатили, но не знаете что делать дальше?

Комментарии
Добавить комментарий
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Популярные книги за неделю


Рекомендации