Электронная библиотека » Василь Базів » скачать книгу Кінець світу. Том 2. Пiсля…

Книга: Кінець світу. Том 2. Пiсля… -

  • Добавлена в библиотеку: 27 апреля 2014, 22:50
обложка книги Кінець світу. Том 2. Пiсля… автора Василь Базів


Автор книги: Василь Базів


Жанр: Эзотерика, Религия


Возрастные ограничения: 16+
Язык: украинский
Язык оригинала: русский
Издательство: «ФОЛІО»
Город издания: Харків
Год издания: 2013
ISBN: 978-966-03-5101-1, 978-966-03-6167-6 Размер: 556 Кб

сообщить о неприемлемом содержимом

Описание книги

Василь Базів – автор роману «Хрест», що вийшов друком у видавництві «Фоліо» у 2011 році і готується до видання у Лондоні англійською мовою, – знаний в Україні та за її межами політик, дипломат, вчений, письменник, візіонер. Має найвищий дипломатичний ранг Надзвичайного і Повноважного посла. Професор Міжнародного університету «Україна».

«Кінець світу. До і після…» – сага про космологічну долю людства у двох томах, у якій автор подає власну унікальну версію покликання Людини. Перший том, що вийшов на початку 2012 року, містить фундаментальне дослідження створення світу і людства, пропонує ексклюзивну матрицю численних земних цивілізацій.

У другому томі, що виходить напередодні «кінця світу» за «Календарем майя», автор у процесі освоєння цього феноменального вчення галактичних блукальців безпосередньо на їхній батьківщині на півострові Юкатан, на основі аналізу вершинних досягнень сучасної науки, а також у царині власних креативних візій, приходить до висновку, що «кінець світу» – це Кінець епохи здичавілого роду гомо сапіенс і Початок на планеті Земля постлюдства, поіменованого люденами. Те, що вершиться на нашому віку, за значимістю дорівнює народженню життя на Землі і створенню Креатором Людини.





Правообладателям!

Данное произведение размещено по согласованию с ООО "ЛитРес" (20% исходного текста). Если размещение книги нарушает чьи-либо права, то сообщите об этом.

Читателям!

Оплатили, но не знаете что делать дальше?

Комментарии
Добавить комментарий
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Популярные книги за неделю


Рекомендации