Электронная библиотека » Олесь Ульяненко » скачать книгу Знак Саваофа

Книга: Знак Саваофа -

  • Добавлена в библиотеку: 2 января 2015, 20:40
обложка книги Знак Саваофа автора Олесь Ульяненко


Автор книги: Олесь Ульяненко


Жанр: Современная зарубежная литература, Современная проза


Возрастные ограничения: 16+
Язык: украинский
Язык оригинала: русский
Издательство: Фоліо
Город издания: Харків
Год издания: 2013
ISBN: 978-966-03-6518-6 Размер: 448 Кб

сообщить о неприемлемом содержимом

Описание книги

Олесь Ульяненко (справжнє ім’я Олександр Ульянов; 1962–2010) – найрадикальніший і найжорсткіший, скандальний і непередбачуваний український письменник, автор понад 20 романів. У видавництві «Фоліо» вийшли друком його книжки: «Сталінка. Дофін Сатани», «Жінка його мрії», «Квіти Содому», трилогія «Ангели помсти», «Вогненне око», «Серафима».

«Знак Саваофа» (2006) – роман про те, як Російська православна церква заважає будувати греко-католицький храм. Жорстко і з неабияким знанням справи Олесь Ульяненко змальовує побут панотців Києво-Печерської лаври, розкриває кримінальну суть діяльності цієї конфесії на території України та злочинницькі й збоченські нахили її керманичів.

За цей роман письменника багато років переслідували, і йшлося навіть про те, щоби піддати його анафемі. Але це було неможливо, бо Ульяненко вже сам вийшов із пастви РПЦ. Він проголосив анафему перший, його анафема – «Знак Саваофа».

Последнее впечатление о книге
  • Andrew_Sereda:
  • 6-08-2013, 19:26

Найскладніший, найглибший і найнеоднозначніший твір Ульяненка, як на мою думку. Як завжди сюжет, в прямому розумінні цього терміна відсутній, а є тільки нарізка із минулих, майбутніх, сучасних епізодів життя головних героїв : невдалих коханців- богемної Ілони і бандита Андрія Побіденка, в "миру"- Андрюхи Лямура, які в творі представляють собою реальний, соціальний контекст.

Ещё




Правообладателям!

Данное произведение размещено по согласованию с ООО "ЛитРес" (20% исходного текста). Если размещение книги нарушает чьи-либо права, то сообщите об этом.

Читателям!

Оплатили, но не знаете что делать дальше?

Комментарии
Добавить комментарий
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Популярные книги за неделю


Рекомендации