Электронная библиотека » Оксана Забужко » скачать книгу Let my people go

Книга: Let my people go -

  • Добавлена в библиотеку: 12 ноября 2013, 18:08
обложка книги Let my people go автора Оксана Забужко


Автор книги: Оксана Забужко


Жанр: Публицистика: прочее, Публицистика


Язык: украинский
Язык оригинала: русский
Издательство: "Факт"
Город издания: Київ
Год издания: 2005
Размер: 153 Кб

сообщить о неприемлемом содержимом

Описание книги

У прозі мене завжди найбільше цікавило саме це – як, у який спосіб історія стає культурою. Як «перекладаються» мовою літератури принципово неохопні оком суспільні процеси, у котрі втягнено мільйони людей. Ця книжка – ні в якому разі не персональна письменницька «хроніка революції», хоча деякі, незнані українському читачеві, інформаційні штрихи до загального тої революції портрета вона, сподіваюсь, і додасть. Але насамперед це спроба відповісти на головне питання, яке мене тоді мучило, – як водночас проживати історію і писати про неї. Як, перебуваючи «всередині» неї, добувати з неї смисл – той, котрий зрештою й відкладається в арсеналі культурної пам'яти народу.

Последнее впечатление о книге
  • MyNameJulia:
  • 8-02-2017, 11:12

В цій книзі так багато пафосу і політики, що я навіть не знаю, як її оцінити. Звичайно, з позиції нашого 2017 року говорити про ті події вже можна інакше, але я ніколи не оцінювала їх так, як авторка.

Ещё

Остальные комментарии




Правообладателям!

Это произведение, предположительно, находится в статусе 'public domain'. Если это не так и размещение материала нарушает чьи-либо права, то сообщите нам об этом.

Комментарии
  • likasladkovskaya:
  • 16-08-2014, 08:03

Оскільки ця книга чисто політична журналістська робота чи то есе, я вважаю неможливим виставлення будь-яко¡ оцінки, бо це залежить суто від політичних вподобань читача.

Ещё
Добавить комментарий
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Популярные книги за неделю


Рекомендации