Электронная библиотека » Фрідріх Ґлаузер » скачать книгу Вахмістр Штудер

Книга: Вахмістр Штудер -

  • Добавлена в библиотеку: 1 ноября 2015, 02:01
обложка книги Вахмістр Штудер автора Фрідріх Ґлаузер


Автор книги: Фрідріх Ґлаузер


Жанр: Литература 20 века, Классика


Возрастные ограничения: 16+
Язык: украинский
Язык оригинала: немецкий
Переводчик(и): Юрій Якович Лісняк
Издательство: Фоліо
Город издания: Харків
Год издания: 2010
ISBN: 978-966-03-7020-3, 978-966-03-7021-0 Размер: 346 Кб

сообщить о неприемлемом содержимом

Описание книги

Фрідріх Ґлаузер (1896–1938) – відомий швейцарський письменник. Набув слави майстра кримінального роману, отож недарма його прозвали «швейцарським Сіменоном».

Ф. Ґлаузер прожив хоч і недовге, але бурхливе життя. Письменник встиг побувати і у війську, і у в’язниці, і в психлікарні. Можливо, такий перебіг подій і став йому в нагоді при написанні двох автобіографічних творів – «В пітьмі» та «Людина в сутінках», а також великого роману про легіонерів «Гуррама». Окрім цих творів, його перу належать п’ять детективних романів: «Чаювання трьох літніх дам», «Вахмістр Штудер», «Температурний листок», «Китаєць», «Крок і компанія». Майже всі вони пов’язані образом вахмістра Штудера – блискучого слідчого, дивака і мрійника, який нагадує скоріше приватного детектива, ніж поліціянта.

Последнее впечатление о книге
  • SergeyBenda:
  • 30-05-2016, 21:44

Відкрив для себе нового майстра детективу. Цікава історія ,яка захоплює до кінця. Спочатку здається, що в справі все вирішено, але згодом розумієш, як помиляєшся.

Ещё




Правообладателям!

Данное произведение размещено по согласованию с ООО "ЛитРес" (20% исходного текста). Если размещение книги нарушает чьи-либо права, то сообщите об этом.

Читателям!

Оплатили, но не знаете что делать дальше?

Комментарии
Добавить комментарий
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Популярные книги за неделю


Рекомендации