Электронная библиотека » Owen Jones » скачать книгу Misforståelsen

Книга: Misforståelsen -

  • Новая книга автора! Добавлена в библиотеку: 7 апреля 2021, 23:34
обложка книги Misforståelsen автора Owen Jones


Автор книги: Owen Jones


Жанр: Жанр неизвестен


Язык: норвежский
Переводчик(и): Jim-Roger Sedolfsen
Размер:

сообщить о неприемлемом содержимом

Описание книги

Megan er en psykisk tenåring som ikke kan finne noen som kan hjelpe henne med å forstå kreftene sine...ingen som lever kan gjøre det.

Beskrivelse av Misforståelsen.

“Misforståelsen” er en novelle om en ung jentes voksende forståelse av at hun er i stand til å gjøre å forstå ting som ingen i hennes familie kan. Noen av skolekameratene hennes sier dem også har slike evner.

Jentas navn er Megan, hun er tolv år gammel i denne første boka.

Megan har to problemer som synes vanskelig å takle. Det første er at moren er redd for datterens latente evner, slik at hun motarbeider henne stadig vekk.

Det andre er at det er vanskelig å finne en lærer som kan hjelpe henne med å utvikle sine overnaturlige, psykiske krefter.

Hun forsøker å snakke med sin mor om dette men hun blir avfeid hver gang så hun gir nærmest opp å få henne til å forstå.

Hun tenker det er best å ikke fortelle noe til sin far om dette da hennes mor ikke er på hennes side i dette.

Megan føler at det er et uttalt bånd mellom henne og hennes mor, kanskje er det båndet som eksisterer mellom alle mødre og døtre, men kanskje er nettopp dette mellom dem mye dypere, men hvem kan si noe om dette da Megan nesten ikke kjenner seg selv. Det hun vet er at det ser ut som moren ikke ser ut til å bry seg, Megan er snart tenåringsjente og har sine bekymringer og spørsmål. Hun tenker må gi moren mere tid til å komme over frykten for det paranormale.

Hun kan vente, og hun kan holde ut det forferdelige overgrepet som hun blir utsatt for i all hemmelighet uten at faren hennes vet noe som helst om dette.

‘’Misforståelsen’’ er den første av så langt tjuetre korte noveller i denne serien i håpet på å finne noen som skjønner hvordan hun best kan fortsette med sin overnaturlige, åndelige og psykiske utvikling. Hun må læres hvordan hun kan bruke dette på riktig måte og til riktig formål.

Megan er ei snill og god jente og det ser ut til at hun kan bruke sine krefter riktig men det er vanskelig alltid å gjøre det riktig.

Disse historiene vil appellere til alle som har interesse for psykiske krefter, det overnaturlige og psykiske krefter og mellom ti og hundre år gamle.


Правообладателям!

Данное произведение размещено по согласованию с ООО "ЛитРес" (20% исходного текста). Если размещение книги нарушает чьи-либо права, то сообщите об этом.

Читателям!

Оплатили, но не знаете что делать дальше?

Комментарии
Добавить комментарий
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Популярные книги за неделю


Рекомендации