Электронная библиотека » Роман Іваничук » скачать книгу Вогненні стовпи

Книга: Вогненні стовпи -

  • Добавлена в библиотеку: 31 января 2014, 02:26
обложка книги Вогненні стовпи автора Роман Іваничук


Автор книги: Роман Іваничук


Жанр: Современная зарубежная литература, Современная проза


Серия: Історія України в романах
Возрастные ограничения: 16+
Язык: украинский
Язык оригинала: русский
Издательство: Фоліо
Город издания: Харків
Год издания: 2009
ISBN: 966-7007-50-6 Размер: 991 Кб

сообщить о неприемлемом содержимом

Описание книги

Ця книга – перший художній твір у незалежній Україні про героїчну історію Української повстанської армії. Події твору розгортаються на Прикарпатті, де в горнилі військових дій ворожих армій народжується нова ґенерація українців, здатних захистити свою честь, родину й рідну землю. «Вогненні стовпи» – світла данина пам’яті тим, хто віддав життя за незалежність України, воюючи в лавах УПА. Це розповідь про нашу справжню історію, про нашу українськість, про те, на чому тримається Дух нашої нації. Кілька поколінь в Україні виросло без правдивої інформації про УПА.

Последнее впечатление о книге
  • ulacernikova70:
  • 27-12-2021, 21:18

Я не могла подумати, що ця книга виявиться настільки захопливою. Емоційно важко читати, адже кожна сторінка наповнена болем від втрат захисників незалежності України, загробленої долі та втраченого кохання.

Ещё

Остальные комментарии



Правообладателям!

Данное произведение размещено по согласованию с ООО "ЛитРес" (20% исходного текста). Если размещение книги нарушает чьи-либо права, то сообщите об этом.

Читателям!

Оплатили, но не знаете что делать дальше?

Комментарии
  • MyNameJulia:
  • 27-04-2015, 17:06

Нарешті я її осилила! Для цього знадобився цілий рік і аж 4 спроби, але воно було того варте. Склалося враження, що автор спеціальне так побудував свою книгу, щоб не кожен дійшов до її кінця, бо читати справді було важко.

Ещё
  • mbaglay:
  • 4-10-2014, 12:33

Завжди приємно читати якісну літературу. Хоч сам твір доволі трагічний і похмурий,читала справді з насолодою і цікавістю. Колись страшенно не любила шкільної фрази " у творі йдеться про важку долю українського народу", але книга й справді про те.

Ещё
Добавить комментарий
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Популярные книги за неделю


Рекомендации