Электронная библиотека » Джек Лондон » скачать книгу Біле Ікло (збірник)

Книга: Біле Ікло (збірник) -

  • Добавлена в библиотеку: 13 ноября 2013, 01:35
обложка книги Біле Ікло (збірник) автора Джек Лондон


Автор книги: Джек Лондон


Жанр: Классическая проза, Классика


Язык: украинский
Язык оригинала: английский
Переводчик(и): О. Донічева, М. Гіптенко
Издательство: Країна Мрій
Город издания: К.:
Год издания: 2010
ISBN: 978-966-424-215-5 Размер: 2 Мб

сообщить о неприемлемом содержимом

Описание книги

До книжки увійшли оповідання зі збірки «Північні історії» та дві анімалістичні повісті Джека Лондона. У гостросюжетних творах американського письменника розповідається про виживання людини у суворих умовах Півночі. Описано дружбу і безкорисливість, підступність і зраду, мужність і відвагу, величезну силу волі й любов до життя. Автор намагається проникнути у внутрішній світ тварин, збагнути мотивацію їхніх вчинків ставлення до людей. Закони природи жорстокі, але справедливі, і людина, яка їх порушує, може навіть поплатитися за це життям.

Для дітей середнього і старшого шкільного віку.

Последнее впечатление о книге
  • Zori_Zoriana:
  • 15-01-2016, 12:54

Ця книга - моє перше знайомство з творчістю Джека Лондона. Здавалось б - простий сюжет, проста мова, але як захоплює. Твір змушує задуматись про вплив середовища.

Ещё

Остальные комментарии




Правообладателям!

Это произведение, предположительно, находится в статусе 'public domain'. Если это не так и размещение материала нарушает чьи-либо права, то сообщите нам об этом.

Комментарии
  • Vit-Alik:
  • 12-06-2015, 16:21

Душевна історія про тварину. Батько його - хижий вовк Одноокий, мати - собака Кічі. Він сам же узяв собі все найкраще від них. І суворе життя Півночі дало йому ту силу, яку ніхто не мав.

Ещё
Добавить комментарий
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Популярные книги за неделю


Рекомендации