Электронная библиотека » Всеволод Нестайко » скачать книгу Супер «Б» з «фрикадельками» (збірник)

Книга: Супер «Б» з «фрикадельками» (збірник) -

  • Добавлена в библиотеку: 14 ноября 2013, 07:56
обложка книги Супер «Б» з «фрикадельками» (збірник) автора Всеволод Нестайко


Автор книги: Всеволод Нестайко


Жанр: Детская проза, Детские книги


Язык: украинский
Язык оригинала: русский
Издательство: "Країна мрій
Город издания: Київ
Год издания: 2010
ISBN: 978-617-538-045-1 Размер: 1 Мб

сообщить о неприемлемом содержимом

Описание книги

До збірки творів Всеволода Нестайка увійшли повісті «Одиниця з обманом» і «П'ятірка з хвостиком» у новій авторській редакції, а також повість «Супер «Б» з «фрикадельками». У цих творах вирує шкільне життя з його радощами і прикрощами, веселими і сумними подіями. Письменник з великою любов'ю ставиться до своїх героїв, яким притаманні найкращі людські якості: щирість і відданість, здатність до співчуття і самопожертви, готовність прийти на допомогу і вміння дружити.

Для дітей молодшого і середнього шкільного віку.






Правообладателям!

Это произведение, предположительно, находится в статусе 'public domain'. Если это не так и размещение материала нарушает чьи-либо права, то сообщите нам об этом.

Комментарии
  • Комментариев: 270
  • :
  • 12 февраля 2017 23:24 Пользователь offline
Всеволод Зіновійович Нестайко один із чудових сучасних українських авторів, який присвятив свою творчу діяльність дитячій літературі. Письменник має безліч міжнародних премій, а також на його книжки були зняті художні дитячі фільми. Його оповідання включені у шкільну програму і це мабуть один із авторів, якого школярі читають з великим задоволенням. У цей збірник увійшло кілька повістей автора, і всі вони приголомшливі в яких вирує шкільне життя з її радощами та невдачами, з сумними та веселими подіями. Отже, книжка має взагалі всі людські цінності, які так потрібні нашим дітям.
Добавить комментарий
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Популярные книги за неделю


Рекомендации