Электронная библиотека » Лесь Подерв’янський » скачать книгу Король Літр (збірник)

Книга: Король Літр (збірник) -

  • Добавлена в библиотеку: 27 апреля 2014, 23:15
обложка книги Король Літр (збірник) автора Лесь Подерв’янський


Автор книги: Лесь Подерв’янський


Жанр: Современная зарубежная литература, Современная проза


Возрастные ограничения: 16+
Язык: украинский
Язык оригинала: русский
Издательство: «ФОЛІО»
Город издания: Харків
Год издания: 2013
ISBN: 978-966-03-6324-3 Размер: 203 Кб

сообщить о неприемлемом содержимом

Описание книги

До збірки увійшли п'єси «Король Літр», «Свобода», «День колгоспника», а також оповідання та статті, в яких розкривається оригінальний талант автора.

«…в цьому підвалі, де ще літав дух старого пірата, гриміли ударні, музика відскакувала від стін і гупала по вухах. Тіла присутніх потіли і вібрували. Федір видерся на драбину і звідтіля страшно завивав у трубу: «Я безкінечність! – кричав він. – Ти теж безкінечність! Ви всі безкінечність! Ви думаєте, що труси вдягнуті на вас? Помиляєтесь! Труси одягнуті на безкінечність!» Спонтанність дійства і його безкомпромісність висікали небесну електрику. Пацюки розбіглись по норах. Борис Іванович літав у повітрі, вимахуючи милицями, як крилами. Красуні співали п'яними, низькими, як в Аманди Лір, голосами. Жалобна червона стрічка з бронзовим написом «Тов. полковніку Сідоруку от сослуживцев» звивалася кільцями і хиталася, як дресирована кобра».

Последнее впечатление о книге
  • carpe_omnius:
  • 25-09-2016, 15:51

Абсурд. Смеяться до слез. Плакать из-за истерики.





Правообладателям!

Данное произведение размещено по согласованию с ООО "ЛитРес" (20% исходного текста). Если размещение книги нарушает чьи-либо права, то сообщите об этом.

Читателям!

Оплатили, но не знаете что делать дальше?

Комментарии
Добавить комментарий
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Популярные книги за неделю


Рекомендации