Электронная библиотека » Amy Blankenship » скачать книгу Tarian Bulan

Книга: Tarian Bulan -

  • Добавлена в библиотеку: 28 января 2021, 00:31
обложка книги Tarian Bulan автора Amy Blankenship


Автор книги: Amy Blankenship


Жанр: Жанр неизвестен


Язык: ms
Размер:

сообщить о неприемлемом содержимом

Описание книги

Kehidupan Envy dulunya hebat. Seorang abang yang hebat, teman lelaki yang hebat, dan pekerjaan terbaik bagi seorang gadis, menjaga bar di kelab paling popular di bandar. Sekurang-kurangnya ia memang hebat sehinggalah dia mendapat panggilan dari salah seorang sahabat baiknya tentang teman lelakinya melakukan limbo melintang di kelab Tarian Bulan. Keputusannya untuk berdepan dengan teman lelakinya menjadi titik pemulaan berlakunya pelbagai peristiwa yang memperkenalkan Envy kepada dunia paranormal yang berbahaya, tersembunyi disebalik  kehidupan harian biasa. Dunia di mana manusia boleh berubah menjadi harimau kumbang, pontianak di dunia sebenar yang berkeliaran di jalanan, dan malaikat yang memberontak berjalan dalam kalangan manusia. Devon adalah harimau kumbang jadian, sedikit kasar sikapnya dan salah satu rakan kongsi kelab Tarian Bulan. Dunianya mula berubah apabila dia mengintip seekor musang betina berambut merah menari di kelabnya. Devon bersumpah menjadikan wanita itu miliknya. Kehidupan Envy dulunya hebat. Seorang abang yang hebat, teman lelaki yang hebat, dan pekerjaan terbaik bagi seorang gadis, menjaga bar di kelab paling popular di bandar. Sekurang-kurangnya ia memang hebat sehinggalah dia mendapat panggilan dari salah seorang sahabat baiknya tentang teman lelakinya melakukan limbo melintang di lantai tari di kelab Tarian Bulan. Keputusannya untuk berdepan dengan teman lelakinya menjadi titik pemulaan berlakunya pelbagai peristiwa yang memperkenalkan Envy kepada dunia paranormal yang berbahaya, tersembunyi di bawah kehidupan harian yang riuh-rendah. Satu dunia di mana manusia boleh berubah menjadi harimau kumbang, pontianak di dunia sebenar yang berkeliaran di jalanan, dan malaikat yang memberontak berjalan dalam kalangan manusia. Devon adalah harimau kumbang jadian, sedikit kasar sikapnya dan salah satu rakan kongsi kelab Tarian Bulan. Dunianya mula berubah apabila dia mengintip seekor musang betina berambut merah yang menggoda, menari di kelabnya, bersenjatakan perenjat elektrik dan berhati sinis. Dengan peperangan pontianak yang bermaharajalela di sekitar mereka, Devon bersumpah untuk menjadikan wanita itu miliknya… dan akan berjuang sepenuh tenaga untuk memilikinya.

Правообладателям!

Данное произведение размещено по согласованию с ООО "ЛитРес" (20% исходного текста). Если размещение книги нарушает чьи-либо права, то сообщите об этом.

Читателям!

Оплатили, но не знаете что делать дальше?

Комментарии
Добавить комментарий
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Популярные книги за неделю

Рекомендации