Электронная библиотека » Олександр Вільчинський » скачать книгу Криївка

Книга: Криївка -

  • Добавлена в библиотеку: 8 января 2014, 23:06
обложка книги Криївка автора Олександр Вільчинський


Автор книги: Олександр Вільчинський


Жанр: Современная зарубежная литература, Современная проза


Язык: украинский
Язык оригинала: русский
Издательство: Фоліо
Город издания: Харків
Год издания: 2011
ISBN: 978-966-03-5764-8 Размер: 382 Кб

сообщить о неприемлемом содержимом

Описание книги

Незабутні 1970-ті. На одній шостій земної кулі будують розвинений соціалізм, у телевізорі «дорогий Леонід Ілліч», на орбіті – «Союз»-«Аполлон»… Тим часом хлопчаки із звичайного волинського села займаються своїми справами: ходять до школи, допомагають батькам по господарству, грають у футбол, у війну, рибалять, влітку працюють у колгоспній будбригаді… І лише інколи їхню увагу привертають вирви серед лісу на місці колишніх повстанських криївок, але запитання: «Діду, а якщо вони боролися за Україну, то чому вони вороги?» – так і залишається без відповіді. Здається, нічого особливого і не відбувається, крім того, що дитинство надто швидко минає…

Последнее впечатление о книге
  • GraceMime:
  • 14-08-2016, 14:53

Повість "Криївка" Олександра Вільчинського і моя довгожданна відпустка закінчились одночасно, але книга виявилась дуже "в тему" і "під настрій". Свої літні канікули я проводила в селі у баби з дідом, й описаний у повісті регіон мені добре знайомий, тому це було як повернення у моє щасливе й веселе дитинство ;) Розповідь ведеться від лиця Олюня (так ніжно його називає мама, а за нею й друзі) й оповідає про будні 14-16 річних хлопчаків.

Ещё

Остальные комментарии



Правообладателям!

Данное произведение размещено по согласованию с ООО "ЛитРес" (20% исходного текста). Если размещение книги нарушает чьи-либо права, то сообщите об этом.

Читателям!

Оплатили, но не знаете что делать дальше?

Комментарии
  • MyNameJulia:
  • 19-05-2015, 09:44

Там в передмові є слова, що нічого не відбувється, крім того, що дитинство швидко минає. Оце, мабуть, і вся правда про книгу. Тут різні забави дітлахів, мрії, уявлення.

Ещё
Добавить комментарий
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Популярные книги за неделю


Рекомендации